MOOIE DINGEN GEBEUREN INEENS.

Creatief ontwerp bureau voor grafisch ontwerp, fotografie en illustratie in Amsterdam.

Follow me on instagram

© 2012 - 2020 P O P P Y O N T O

 

HET WEDFESTIVAL

wedding photography and design invitation
photography wedding invite illustration and graphic design for the invite of Het Wedfestival for Antwan en Freija made by Poppyonto

HET WEDFESTIVAL

Gertie Vos

Het is 15 september 2018, de dag dat Antwan en Freija elkaar het ja-woord geven. Werkelijk een feest om nooit te vergeten. Ik kreeg het verzoek om voor Antwan en Freija de uitnodiging te ontwerpen, geheel in eigen stijl. Mijn stijl. Het wordt een feest weekend op Ameland en het festival gevoel mag niet ontbreken. Veel kleur, het buiten gevoel en natuur en vooral het intieme samen zijn. Van de verschillende locaties, de ceremonie, pub-quiz, silent disco en dansen bij het kampvuur, maakte ik een tijdlijn voor Het Wedfestival. De complimenten over de uitnodiging stromen binnen. Daarop volgt het verzoek om ook de fotografie te verzorgen, aangezien ik ook graag met de camera werk.

Uiteraard, er is geen mooier compliment dan dat. En dit is het resultaat, liefde werd gevierd, warme tranen rolden er over vele wangen, er werd uitbundig gedanst en heerlijk gegeten. De stapelbedden in de boerderij waren een hilarische aanvulling in deze hechte groep van vrienden en familie. Een weekend waar ik met heel veel plezier aan terug denk. Dank aan Antwan en Freija dat ik dit voor ze mocht vormgeven en vastleggen, want een heel bijzonder moment is dit in het leven.

Category:

graphic design, illustration, photography

Client:

Antwan & Freija

Date

5 november 2018