MOOIE DINGEN GEBEUREN INEENS.

Creatief ontwerp bureau voor grafisch ontwerp, fotografie en illustratie in Amsterdam.

Follow me on instagram

© 2012 - 2020 P O P P Y O N T O

 

MILESTONE BABY JOURNAL

grafisch ontwerp voor uitgeverij unieboek het spectrum
milestone baby journal
milestone baby journal
milestone baby journal
milestone baby journal
milestone baby journal
milestone baby journal

MILESTONE BABY JOURNAL

Gertie Vos

Hét journal bij de wereldberoemde Milestone Baby Cards.

Gemma Broekhuis ontwikkelde acht jaar geleden de Milestone Baby Cards, toen zij zelf moeder werd. Ze wilde op een eenvoudige en laagdrempelige manier de bijzondere momenten bewaren uit de babytijd van haar zoontje. Ik heb samen met Gemma en Jantine van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum BV dit Milestone Baby Journal vorm mogen gegeven. Het is een invulboek om de mijlpalen van je baby’s eerste jaar te beschrijven. Voor je baby zijn er veel gebeurtenissen op gebied van ontwikkeling, zoals de eerste keer omrollen, kruipen en het eerste tandje. Maar er zijn ook mijlpalen die je zelf kunt ondernemen. Voor het eerst naar een museum, de dierentuin, uit logeren.

Met het Milestone baby Journal leg je al die bijzondere ervaringen van het eerste jaar gemakkelijk vast daardoor worden het sterke herinneringen. Je kunt starten op elk gewenst moment: hoeveel of hoe weinig je ook opschrijft, voor jezelf én je baby zal dit een dierbaar, waardevol en heel persoonlijk boek worden voor later/ dat geeft jou rust en voldoening. Voor alle eerste keren en de unieke momenten.

Een prachtige samenwerking waar ik trots op terug kijk. Dank Gemma en Jantine. De mooie illustraties in het journal zijn van Katrin Coetzer.

 

Category:

books, graphic design

Client:

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum - Gemma Broekhuis van Milestone®

Date

16 oktober 2020