MOOIE DINGEN GEBEUREN INEENS.

Creatief ontwerp bureau voor grafisch ontwerp, fotografie en illustratie in Amsterdam.

Follow me on instagram

© 2012 - 2020 P O P P Y O N T O

 

MILESTONE BABY JOURNAL

grafisch ontwerp voor uitgeverij unieboek het spectrum
milestone baby journal
milestone baby journal
milestone baby journal
milestone baby journal
milestone baby journal
milestone baby journal

MILESTONE BABY JOURNAL

Gertie Vos

Hét journal bij de wereldberoemde Milestone Baby Cards.

Gemma Broekhuis ontwikkelde acht jaar geleden de Milestone Baby Cards, toen zij zelf moeder werd. Ze wilde op een eenvoudige en laagdrempelige manier de bijzondere momenten bewaren uit de babytijd van haar zoontje. Ik heb samen met Gemma en uitgeverij Unieboek Het Spectrum dit Milestone Baby Journal vorm gegeven. Het is een invulboek om de mijlpalen van je baby’s eerste jaar te beschrijven. Voor je baby zijn er veel gebeurtenissen op gebied van ontwikkeling, zoals de eerste keer omrollen, kruipen en het eerste tandje. Maar er zijn ook mijlpalen die je zelf kunt ondernemen. Voor het eerst naar een museum, de dierentuin, uit logeren.

Met het Milestone baby Journal leg je al die bijzondere ervaringen van het eerste jaar gemakkelijk vast daardoor worden het sterke herinneringen. Je kunt starten op elk gewenst moment: hoeveel of hoe weinig je ook opschrijft, voor jezelf én je baby zal dit een dierbaar, waardevol en heel persoonlijk boek worden voor later/ dat geeft jou rust en voldoening.
Voor alle eerste keren en de unieke momenten.

Een prachtige samenwerking waarbij het idee van Gemma en de kennis van uitgeverij Unieboek Het Spectrum samen komen. En ik mocht natuurlijk de huidige stijl van de Milestone Baby Cards opnieuw vorm geven in dit mooie journal.

 

Category:

books, graphic design

Client:

Uitgeverij Unieboek Het Spectrum / Gemma Broekhuis Milestone

Date

16 oktober 2020